Het weer van vandaag: het blijft koud

Vandaag laat de zon zich af en toe zien en blijft het droog. De temperatuur komt uit op 8 graden en daarmee blijft het aanhoudend koud. De zwakke tot matige westenwind krimpt naar het zuidwesten en wordt matig en aan zee vrij krachtig, kracht 3 tot 5. Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. Het koelt landinwaarts af naar 3 of 4 graden. Er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind.

Morgen zien we ook af en toe zon en blijft het in onze regio droog. Bij een matige zuidwestenwind loopt de temperatuur op naar 10 of 11 graden en daarmee is het de minst kille dag van de week.

Bewolkt en koud

In het weekend is het bewolkt en koud met af en toe regen. De middagtemperatuur daalt naar slechts 7 graden op zondag. Op maandag is er af en toe zon en bestaat er nog kans op een bui. Vanaf dinsdag zijn er perioden met zon en blijft het droog. De nachten worden volgende week kouder met een toenemende kans op vorst (aan de grond).

Tussen 1 en 10 april bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 12,9 graden en de minimumtemperatuur 3,9 graden. Er valt gemiddeld 14,2 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
WEERBERICHT Weer Nieuws
Deel dit artikel: