nieuws

Hertog definitief opvolger van Brard

ROTTERDAM - Damiën Hertog is per 1 juli het nieuwe hoofd jeugdopleiding van Feyenoord. De huidige trainer van Feyenoord A1 is daarmee de opvolger van Stanley Brard, die aan het einde van dit seizoen vertrekt naar FC Gabala uit Azerbeidzjan.
Opvallend is dat Feyenoord en Hertog overeenstemming hebben bereikt over een contract van een jaar, waarbij beide partijen de intentie hebben uitgesproken voor een langere samenwerking.
Aan RTV Rijnmond laat Hertog weten vol ambities aan zijn nieuwe functie te beginnen. 'Het is een hele mooie functie binnen de club, een hele belangrijke ook met veel verantwoordlijkheden. Ik sta nu vijf jaar op het veld als trainer en dat bevalt me erg goed. Dus het was wel een moeilijke beslissing om daar van af te stappen, maar ik zag ook heel veel uitdagingen in deze functie', aldus het nieuwe hoofd van de jeugdopleiding.
Hertog was als voetballer in de jeugd van Feyenoord actief en speelde later onder meer voor RBC en Excelsior. Als trainer was hij actief bij Excelsior Maassluis. Als opvolger van Hertog bij de A1 is Roy Makaay een serieuze kandidaat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl