nieuws

PKC valt in de prijzen op korfbalgala

Korfbal
Korfbal
ROTTERDAM - Op het korfbalgala in Utrecht is PKC/Hagero in de personen van Richard Kunst, Nadhie den Dunnen en de coaches Ben Crum en Jan de Jager ruim in de prijzen gevallen. Zo werden Kunst en Den Dunnen verkozen tot beste speler en speelster onder de 23 jaar en mogen Crum en De Jager zich het beste trainersduo van het jaar noemen.
Barry Schep werd voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot korfballer van het jaar. De speler van Fortuna/MHIR, die zijn carrière begon bij ONDO uit 's-Gravenzande, verloor vorige maand nog in zijn laatste officiële wedstrijd de zaalfinale in Ahoy van PKC. Na een spannende slotfase waren de Papendrechters uiteindelijk met 20-19 te sterk voor de ploeg uit Delft. Schep zal nog in actie komen op het NK 1 tegen 1, waarvan hij tevens organisator is.
Zijn voormalige ploeggenote bij Fortuna, Mirjam Maltha, heeft de prijs van beste speelster van het seizoen gewonnen. Ook in die categorie was Nadhie den Dunnen genomineerd. Henry van Meerten en Ed Hom werden in de Domstad verkozen tot beste arbitrale duo van de Korfbal League.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl