nieuws

Patricia Paay heeft nergens spijt van

ROTTERDAM - Patricia Paay heeft absoluut geen spijt van de uitlatingen die ze in haar biografie heeft gedaan over haar voormalige minnaars. Dat zei ze zondag tijdens een signeersessie in de Rotterdamse boekhandel Donner/De Slegte.
Afgelopen week onstond ophef over het boek van de in Rotterdam geboren diva. Daarin schreef ze dat ze het bed heeft gedeeld met o.a. John de Mol en de jonge zanger
Waylon. De heren ontkenden dat vervolgens in de media en De Mol adviseerde zelfs het boek niet te kopen "omdat het zonde is van de bomen die er voor zijn omgezaagd."
Volgens Paay spreekt ze de waarheid en ze heeft dan ook geen spijt van haar ontboezemingen. "Ach, het is gewoon gebeurd en het is een heel klein onderdeel van mijn biografie. Kennelijk is het als vrouw een taboe om daar over te praten. Als een man achter de vrouwen aangaat, wordt hij ondeugend genoemd, maar als vrouw ben je nog steeds een slet. Ik hoop daar verandering in te brengen."
Zo'n vijftig fans kwamen naar de boekhandel voor een handtekening van La Paay. Volgens de uitgever zijn de afgelopen week 12 duizend exemplaren van de biografie verkocht.