nieuws

Bed & breakfast bij BH-beroemdheid

ROTTERDAM - De Rotterdamse lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers opent komende zomer een bed & breakfast. In een statig herenhuis aan de Mathenesserlaan in Rotterdam-West kunnen vanaf 1 juni gasten terecht die voor 350 euro een nachtje in een exclusieve omgeving willen doorbrengen.
"Ik wilde al heel lang ook een hotel beginnen", zegt Dekkers die vanuit Rotterdam een succesvol bedrijf opzette dat haar ontwerpen wereldwijd verkoopt. "Mijn dagelijks leven is nogal abstract, ik heb veel energie en wilde er iets bij doen wat gewoon gezellig is, menselijke interactie. Maar voor een hotel heb ik het een beetje te druk. Dan maar een bed & breakfast dus. Dit pand had ik al."
De gasten krijgen veel ruimte, uitgekiende inrichting en uitgebreide voorzieningen zoals een fitnessruimte en sauna. De kamerprijs is niet bedoeld voor een groot publiek. "Het moet zich een beetje uitselecteren", zegt de ontwerpster, "ik heb ook niet altijd tijd en het hoeft niet vol te zitten. Het is gewoon leuk als er af en toe mensen komen."
Voor meer informatie zie ook www.bedandbreakfast.nl
Maandagmiddag brengt RTV Rijnmond een tv-reportage over Marlies Dekkers' B&B