nieuws

Vertrouwensbreuk bij Excelsior

ROTTERDAM - De uitlatingen van Leon Vlemmings hebben geleid tot een vertrouwensbreuk tussen de trainer en het bestuur van Excelsior. Dat heeft voorzitter Albert de Jong (foto) tegen RTV Rijnmond gezegd.
'Het feit dat Vlemmings via de media laat weten na te denken over een vertrek en dat niet persoonlijk met ons deelt, is bij mij slecht gevallen', laat de voorzitter weten. De Jong reageert op de bewering van Vlemmings dat hem was toegezegd dat er een ruimer budget zou zijn om nieuwe spelers aan te trekken. De trainer voegde toe daarom te overwegen te vertrekken bij Excelsior. De Jong: 'We gaan nog met elkaar in gesprek maar dit is bij mij heel slecht gevallen, dit is tegen alle afspraken in en mijn persoonlijke vertrouwen is geschaad.'
Ook Willem van Hanegem liet zich zondag in FC Rijnmond uit over deze kwestie. 'Ik raad Vlemmings aan een spiegel te kopen en daar eens in te kijken', zei de voormalige Feyenoorder. Daarmee doelend op het gebrek aan zelfkritiek van de trainer die afgelopen seizoen als een na laatste eindigde in de eerste divisie.
Leon Vlemmings wil zelf niet reageren op de uitlatingen van zijn voorzitter.