nieuws

Zwembad Albrandswaard bijft waarschijnlijk toch open

Zwembad
Zwembad
ROTTERDAM - Het Zwembad Albrandswaard in Poortugaal blijft waarschijnlijk toch open. De gemeente Albrandswaard heeft in de afgelopen maanden met verschillende partijen gesprekken gevoerd om de dreigende sluiting op 1 juli dit jaar te voorkomen.
Het voorstel van het college van burgemeester en wethouders wordt op 10 juni in de gemeenteraad behandeld. Onder voorbehoud van een positief besluit blijft het huidige rooster tot 1 juli van kracht. In de komende weken wordt besloten welk rooster er komt voor de periode tussen 1 juli en 20 jul, de start van de zomervakantie.
Tijdens de zomervakantie is het zwembad gesloten voor onderhoud. In de komende weken wordt ook besloten welk rooster er na de zomervakantie van kracht wordt. Daarbij geldt in ieder geval dat het schoolzwemmen voor scholen in Albrandswaard en Rotterdam stopt.
Voor de rest van de activiteiten betekent dit dat deze zoveel mogelijk doorgaan, waarbij wel de kans bestaat dat openingstijden worden gewijzigd en activiteiten op andere tijdstippen worden ingeroosterd.