nieuws

Jordy Clasie tekent nieuw contract bij Feyenoord

Jordy-Clasie
Jordy-Clasie
ROTTERDAM - Feyenoord heeft met Jordy Clasie overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot medio 2016. De huidige verbintenis van de 21-jarige middenvelder liep tot de zomer van 2015. Clasie zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Eerder dit jaar liepen de contractbesprekingen nog op niets uit.
Clasie doorliep de gehele jeugdopleiding op Varkenoord. In het seizoen 2010/2011 werd hij uitgeleend aan Excelsior. Bij de Kralingers maakte Clasie indruk, waarna hij een jaar later terugkeerde in de Kuip.
Eerder dit seizoen toonde het Italiaanse Fiorentina nog interesse in de international, die echter aangaf liever in Rotterdam te blijven. Afgelopen maandag zat hij opnieuw om de tafel met technisch directeur Martin van Geel en ditmaal vonden beide partijen elkaar wel. In de afgelopen twee seizoenen speelde de middenvelder 66 wedstrijden voor de Rotterdamse club en kwam hij zes keer tot scoren.
Feyenoord gaat op korte termijn ook nog om de tafel met Stefan de Vrij. Van Geel wil ook de aanvoerder van het elftal van trainer Ronald Koeman langer aan de club binden.