nieuws

Douwe Bob in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Douwe Bob Posthuma werd 20 jaar geleden geboren in een creatief Amsterdams nest; vader was kunstenaar en muzikant, moeder deed aan professionaal rock'n roll dansen. De muziek die thuis gedraaid werd vormde de basis voor de songs die Douwe Bob nu maakt en waarmee hij zijn debuutalbum Born in a Storm vulde.
Het grote publiek leerde de muzikant Douwe Bob kennen in 2012, toen hij op de tv werd verkozen tot Beste Singer/Songwriter van het Jaar. Muziek en competitie, het blijft een rare combinatie, maar we leerden wel deze geweldige jonge gast kennen. De debuutplaat wordt overal goed ontvangen en zelfs Pinkpop 2013 opent het podium voor Douwe Bob. In het najaar maakt hij een grote clubtour en zal hij ook Rotterdam aandoen, op donderdag 24 oktober in Corso aan de Kruiskade.
In Live uit Lloyd was Douwe Bob te gast met de toptoetsenist en producer Matthijs van Duijvenbode, die al vaker te gast was in Live uit Lloyd ondermeer met Tim Knol. Let ook vooral op de harmonie in de vocalen van Douwe Bob en Matthijs... uurtje smullen!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl