nieuws

Lucht geklaard bij Excelsior na gesprek

Vlemmings
Vlemmings
ROTTERDAM - Trainer Leon Vlemmings heeft dondermiddag om de tafel gezeten met de clubleiding van Excelsior. Volgens algemeen manager Ferry de Haan was het een positief constructief gesprek. Ook voorzitter Albert de Jong schoof aan. 'We hebben afgesproken om niet meer via de media te communiceren,' aldus De Haan.
Volgens de oud-voetballer stonden de partijen niet lijnrecht tegenover elkaar. 'Wij delen de bezorgdheid over het samenstellen van de selectie. We blijven zoeken naar mogelijkheden om de groep te versterken.' De Haan gaf verder aan dat er nooit sprake is geweest van het ontslag van Vlemmings, die nog een jaar contract heeft op Woudestein.
Vlemmings uitte vorige week in de media kritiek op Excelsior. De oefenmeester zei dat hij zich beraadde op zijn positie omdat de club het budget voor het aantrekken van nieuwe spelers had gehalveerd in verband met financiele tegenvallers.
De Jong was niet blij met de uitlatingen van de trainer, die in het inmiddels afgelopen seizoen als voorlaatste eindigde in de Jupiler League.