nieuws

Kort nieuws uit de regio

Rijnmond Kort
Rijnmond Kort
ROTTERDAM - Onderzoek brandstichting Oud-Beijerland, coffeeshop The Reef drie maanden dicht, doorrijder tankstation opgepakt: Kort nieuws uit de regio.

Onderzoek brandstichting Oud-Beijerland

Onderzoek brandstichting Oud-Beijerland
OUD-BEIJERLAND - De politie onderzoekt een mogelijke brandstichting in twee schuurtjes in Oud-Beijerland. De hokjes vatten donderdagnacht vlam op de Kievit en de Schouw. Het dak van een de schuurtjes bestond asbesthoudende platen. Omwonenden wordt geadviseerd om niet in hun tuin te komen tot de asbest is opgeruimd. Vandalen hebben bij een adres aan de Klipper in Oud-Beijerland ook een rubberboot lek gestoken en een rolstoel gestolen. De politie onderzoekt of de brandstichting en het vandalisme met elkaar te maken hebben.

Coffeeshop The Reef drie maanden dicht

Coffeeshop The Reef drie maanden dicht
ROTTERDAM - Op last van de burgemeester moet Coffeeshop The Reef aan de Oppert in Rotterdam voor drie maanden de deuren gesloten houden. De coffeeshop had softdrugs verkocht aan een minderjarige. Surveillerende agenten hebben gezien dat een 14-jarige jongen de coffeeshop uitkwam. Hij had zijn wiet gekocht bij Coffeeshop The Reef.

Doorrijder tankstation opgepakt

Doorrijder tankstation opgepakt
SLIEDRECHT - Een man van 27 jaar zonder bekend woonadres is donderdagnacht aangehouden in Sliedrecht. De politie was naar hem op zoek, omdat hij zou hebben getankt zonder te betalen. Dat gebeurde afgelopen zomer bij een benzinepomp aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. De politie in Sliedrecht kreeg de verdachte in de nacht van donderdag op vrijdag te pakken en droeg hem over aan de politie in 's-Hertogenbosch. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.