ASWH mag blijven hopen op topklasse

aswh
aswh
ROTTERDAM - ASWH mag na de 4-3 zege op Hoek blijven hopen op de topklasse. De ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft in de nacompetitiepoule nu drie punten uit één duel. Hoek kan de promotie naar het hoogste amateurniveau vergeten na de nederlaag.
ASWH kende een valse start tegen Hoek. De Zeeuwen kwamen na elf minuten op voorsprong via D'Haeseleer. Het duurde pas tot de 56e minuut dat de thuisploeg op gelijke hoogte kwam via Stout. Vanaf dat moment ging het hard met de doelpunten. Hoek kwam opnieuw op voorsprong via Clinkemaillie, maar in minuut 70 zette Van Driel zijn ploeg alweer op gelijke hoogte via een strafschop. Van der Werf zorgde kort daarop voor de 3-2, maar ook Hoek wist het net weer te vinden. Uiteindelijk was Alex van Dommelen de held van Hendrik-Ido-Ambacht met de 4-3 in blessuretijd.
Dinsdag speelt ASWH de volgende belangrijke wedstrijd in de strijd om promotie. XerxesDZB is dan de tegenstander.