John de Wolf te gast in FC Rijnmond

John de Wolf
ROTTERDAM - John de Wolf is vanavond te gast in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De voormalig verdediger van Sparta en Feyenoord schuift aan bij presentator Etienne Verhoeff en chef sport Ruud van Os. Het drietal zal napraten over de nederlaag van Sparta bij Roda JC, waardoor de Rotterdammers niet promoveren naar de eredivisie.
Sparta leek op bezoek in Kerkrade de gehele wedstrijd het meeste aanspraak te maken op promotie. In de beslissingswedstrijd van de play-offs kwam de ploeg van interim-trainer Henk ten Cate halverwege de eerste helft op voorsprong via Mario Bilate, maar na rust werden twee vrije trappen van Mark-Jan Fledderus de bezoekers fataal: 2-1.
FC Rijnmond begint zondag rond 20:15 uur op TV Rijnmond en wordt vervolgens ieder uur herhaald. De uitzending zal bovendien terug te zien zijn op internet.