nieuws

'Volleybalster Visser en partner dood gevonden'

ingridvisser
ingridvisser
ROTTERDAM - Oud-volleybalster Ingrid Visser en haar partner zijn vermoedelijk dood aangetroffen in Spanje. Visser, die haar carrière begon bij Nesselande, wordt al weken vermist.
De lichamen van de 35-jarige Visser en haar partner, Lodewijk Severein (57), zouden zijn gevonden in de buurt van de Zuid-Spaanse stad Murcia. De Spaanse politie zegt dat zeker een verdachte is aangehouden, maar onderzoekt of meer mensen bij de zaak zijn betrokken.
De politie laat weten dat de Nederlanders waarschijnlijk zijn gevonden, maar dat de lichamen niet eenvoudig meer te identificeren zijn. Ze voldoen wel aan het profiel van het Nederlandse volleybalstel. ''Het heeft er alle schijn van dat zij het zijn'', zegt een woordvoerster.

Boomgaarden

Een verdachte leidde de politie dit weekend naar de lichamen, zei de burgemeester van het Spaanse Alquerías. Die bleken te zijn begraven in een gebied met boomgaarden.
De burgemeester denkt dat de daders het moeilijk toegankelijke terrein goed kennen. Zo wisten ze dat op de bewuste grond het graven makkelijker was dan verderop in de boomgaarden.
Volgens Spaanse media zijn inmiddels drie verdachten opgepakt. Het zou gaan om een Spanjaard (36) en twee Roemenen van 47 en 60 jaar oud. De Spanjaard zou de politie naar de lichamen hebben geleid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl