nieuws

Van Hooijdonk terug bij Feyenoord

ROTTERDAM - Pierre van Hooijdonk keert terug bij Feyenoord. De oud-spits, die vier seizoenen voor de Rotterdammers speelde, gaat samen met Patrick Lodewijks het gezamelijke beloftenteam Feyenoord/Excelsior trainen.
Ook gaat de oud-international regelmatig meelopen met technisch directeur Martin van Geel. Van Hooijdonk speelde van 2001 tot en met 2003 en van 2005 tot en met 2007 bij Feyenoord. Hij speelde een belangrijke rol in het team dat in 2002 de UEFA Cup pakte.
Van Hooijdonk kwam in zijn loopbaan verder uit voor RBC, NAC, Celtic, Nottingham Forrest, Vitesse, Benfica en Fenerbahçe. Als trainer werkte hij voor de Turkse nationale bond. In het kader van zijn trainerscursus liep hij stage bij Excelsior.
'Het is voor Feyenoord een goede zaak dat iemand als Van Hooijdonk, die grote verdiensten heeft gehad bij de club, weer hier aan de slag gaat', reageert technisch directeur Martin van Geel op de website van de Rotterdammers. 'Wij zijn er blij mee dat we iemand van zijn statuur kunnen toevoegen aan de staf van Jong Feyenoord/Excelsior.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl