nieuws

Feyenoorder mist bekerfinale door examen Frans

ROTTERDAM - Cas Knoester ontbreekt donderdagavond in het stadion van Heracles als Feyenoord A1 de bekerfinale speelt tegen PSV A1. De VWO-scholier is de dupe van het inmiddels veel besproken examen Frans, dat vanwege uitlekking verplaatst is naar donderdag.
Omdat in de Feyenoord jeugdopleiding school altijd voorgaat speelt Knoester de bekerfinale niet. Zijn team is donderdagmiddag al om 13.00 uur richting Almelo vertrokken. Op dat moment zat Knoester te blokken op zijn examen Frans. De aanvaller rijdt nog wel naar het Heracles-stadion om zijn ploeggenoten aan te moedigen.
Ook Jean Paul Boetiüs zit in Almelo als supporter op de tribune. De vleugelspeler is nog A-junior, maar is geblesseerd. Trainer Damiën Hertog maakt sowieso geen gebruik van jonge spelers uit de A-selectie. Hertog vindt dat hij de finale moet spelen met de spelers die normaalgesproken voor Feyenoord A1 uitkomen.
Feyenoord A1-PSV A1 wordt om 18.30 uur in Almelo gespeeld. Eerder werd het duel verboden door de burgemeester van Gilze uit angst voor een te grote toeloop van publiek.
Luister hieronder naar een gesprek van presentatrice Marcia Tap met trainer Damiën Hertog over de bekerfinale

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl