nieuws

Jouw discussie, jouw verhaal: open microfoon

bellen
bellen
ROTTERDAM - Iedere donderdag stellen we het podium van Rijnmond NU open voor U. Meepraten over het nieuws dat u voorbij hoort komen? Maatschappelijke misstanden aan de kaak stellen? Alles kan voor de Open Microfoon!
Wat moeten we met de oude Kuip doen als er een nieuw stadion komt? Leuk dat al die incidenten in de Rotterdamse haven op internet komen, maar wat moeten we ermee? Wat is een goede naam voor de fusiegemeente Spijkenisse en Bernisse?
Organiseert u binnenkort iets bijzonders? Of wilt u mede-luisteraars wijzen op een bijzonder concert, of feest? Laat het ons weten! Pak de open telefoon en praat mee in de open microfoon!
Of heeft u zélf iets bijzonders meegemaakt? Groot leed? Klein leed? Zit u in spanning om iets? Of wilt u simpelweg een handige huishoudelijke tip geven? ALLES KAN.

BEL: 010 - 436 44 36 of chat hieronder mee.
Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.