Capelle niet naar finale landelijke beker

Capelle
Capelle
ROTTERDAM - Capelle is uitgeschakeld in de strijd om de landelijke amateurbeker. De topklasser verloor in de halve finale van De Treffers. Op bezoek in Groesbeek werd de ploeg van trainer Ronald Klinkenberg met 2-0 verslagen. Vorige maand wisten de Capellenaren ten koste van Ter Leede nog wel beslag te leggen op de districtsbeker.
De Treffers kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na drie minuten was het Barry Beijer die het eerste doelpunt van het duel voor zijn rekening nam. Het tweede en laatste doelpunt liet even op zich wachten. Pas in de laatste minuut van de halve eindstrijd bepaalde Jean Black de eindstand en stelde hij de zege voor zijn ploeg veilig.
Klinkenberg kan in Capelle geen afscheid nemen met twee bekers op zak. De oefenmeester vertrekt na twee seizoenen bij de ploeg die dit jaar als zevende eindigde op het hoogste amateurniveau van Nederland. Vanaf volgend seizoen zwaait Theo de Boon, die overkomt van RVVH, met de scepter op Sportpark 't Slot.