nieuws

Verdachte moord Farida Zargar voor de rechter

ROTTERDAM - Voor de rechtbank in Rotterdam begint donderdag het proces tegen Patrick S. Hij wordt verdacht van de moord op de 21-jarige Farida Zargar. De vrouw uit Spijkenisse verdween in 2010 en werd een jaar later verminkt teruggevonden in het Mallebos.
Patrick S. (35) wordt ook verdacht van de moord op de 43-jarige Nanda Kerklaan uit Spijkenisse. De verstandelijk beperkte vrouw werd begin 2010 zwaar gewond aangetroffen in een sloot bij de Malledijk en stierf enkele dagen later. Dit misdrijf zou Patrick S. samen met Timothy S. (21) hebben gepleegd.

Straatroven

Beiden mannen zitten al enige tijd vast. In eerste instantie werden ze verdacht van een aantal gewelddadige straatroven. Later kwamen daar andere verdenkingen bij. Naast de moorden op Zargar en Kerklaan worden ze ook beschuldigd van poging tot moord op een Pool.

Vijf dagen

De rechtbank heeft in totaal vijf dagen uitgetrokken voor het proces tegen beide mannen. Patrick S. staat donderdag, maandag en dinsdag terecht. De zaken tegen Timothy S. worden volgende week donderdag en vrijdag behandeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl