nieuws

Excelsior presenteert rugsponsor

2011-excelsior-logo_cropresize_tmp
2011-excelsior-logo_cropresize_tmp
ROTTERDAM - Excelsior speelt aankomend seizoen voor het eerst in de historie met een rugsponsor. De komende drie jaar prijkt de naam van het Rotterdamse maatschappelijke platform Yes We Care op de achterzijde van het thuis- en uitshirts van de Kralingers. ‘Voor Excelsior is het commerciële aspect belangrijk, maar wij vinden ook het maatschappelijk belang belangrijk. Daarom waren wij op zoek naar een partner om ons maatschappelijk gezicht te versterken en in Yes We Care hebben we een geschikte partner gevonden,’ zegt commercieel manager van Excelsior Wouter Gudde.

Yes We Care is een organisatie die maatschappelijke betrokkenheid stimuleert. De stichting doet dit onder meer door het bieden van een platform waar maatschappelijke organisaties hun behoeften kenbaar kunnen maken, met name op het gebied van kennis, tijd en materiaal. De shirtsponsoring wordt mogelijk gemaakt door de A. de Jong Groep.
Ook RTV Rijnmond ondersteunt het initiatief van Excelsior, de A. de Jong Groep en Yes We Care. Directeur Eric Wehrmeijer: ‘Wij denken dat Yes We Care een grote verbindende factor kan zijn in de stad. Daarbij staan wij als zender natuurlijk midden in de maatschappij en doen wij veel met sport. In tijden waarin de overheid zich steeds meer terugtrekt en de gemeenschap dus meer zelf moet doen, kan Yes We Care partijen bij elkaar brengen en stimulerend werken en daarom ondersteunen wij dit initiatief. Wij stellen reclamezendtijd beschikbaar om de bekendheid van dit project te vergroten.’