nieuws

Beenhakker terug naar Trinidad & Tobago

15febBeenhakker
15febBeenhakker
ROTTERDAM - Leo Beenhakker keert terug naar Trinidad & Tobago om de nationale ploeg te ondersteunen. De 70-jarige Rotterdammer gaat de komende maanden als adviseur en mentor van de technische staf aan de slag. 'Ik ga zelf een beetje op de achtergrond fungeren. De naam die er aan de functie hangt, is verder niet zo belangrijk.'
'Technical director, director of football, geef het maar een titel. Voorlopig gaan we eerst twee maanden inventariseren,' liet Beenhakker weten op VI.nl. De nationale ploeg van Trinidad & Tobago is in voorbereiding op de Concacaf Gold Cup komende maand in de Verenigde Staten. 'Don Leo' reist bij dat toernooi al met de ploeg mee.
Beenhakker maakte furore met Trinidad & Tobago door de nationale ploeg in 2006 voor de eerste keer naar het eindtoernooi om de wereldtitel te leiden. Hij vertrok begin 2011 als technisch directeur bij Feyenoord na een vertrouwensbreuk in de directie. Eerder was hij ook trainer van de Rotterdammers. In 1999 veroverde Beenhakker de landstitel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl