nieuws

NU Discussie: Mediahype of niet?

ibn-sloten
ibn-sloten
ROTTERDAM - Vanochtend stond iedereen er weer, voor het hek van de Ibn Ghaldounschool in Rotterdam. Actievoerders hadden vannacht een fietsslot om het hek van de school gehangen en daar moest verslag van worden gedaan. Logisch. Of niet? Wanneer gaat het te ver?
Voor de school stonden schotelwagens en cameramannen die beelden schoten van het hek en scholieren die moesten omlopen. Een leerling was het zat en sloeg een cameraman. De media zaten er bovenop.
Wanneer wordt het een hype? Is de media-aandacht rondom Ibn Ghaldoun terecht? Dat er aandacht wordt besteed aan de diefstal van examens lijkt logisch, maar moet die aandacht doorblijven gaan? Als er een slot aan een hek wordt gehangen? Als er een jongen door het lint gaat?
We zijn benieuwd naar uw mening hierover. Is al de aandacht voor Ibn Ghaldoun terecht? Of schieten we door? Praat mee: Bel 010 - 436 44 36, of CHAT mee hieronder.
Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00