nieuws

BluefisH in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Ze begonnen in herrie- en punkbandjes maar maken nu prettige luisterpop met een vleugje rock 'n roll: BluefisH. Drie broers en zusje Teekens uit Dordrecht hebben het roer omgegooid.
In 2010 koos de band definitief voor de akoestische pop. De huidige bezetting bestaat uit akoestische gitaar, toetsen, drums, bas-synthesizer en vierstemmige samenzang. De succesvolle akoestische formule beviel de band en haar publiek zo goed, dat BluefisH in 2011 besluit om te starten met de voorbereidingen voor een langverwacht album.
Als voorloper op de albumrelease lanceert de band in mei 2012 de eerste single ‘Head Up’ en in oktober 2012 de tweede single “Zabrouskha”. Als derde single is gekozen voor “2002 no more” (release voorjaar 2013).
In september 2013 zal de release plaatsvinden van het album. Achter de schermen is daar al druk aan gewerkt, sterker nog, de laatste Lloydjes wachten... In Live uit Lloyd maakt BluefisH maandag 24 juni voor de derde maal sinds 2009 zijn opwachting, maar voor het eerst met Sophie erbij. Zoals sportverslaggever Theo Reitsma het 25 jaar geleden verwoordde: "Dit is een goed stel hoor!"
BluefisH is:
• Maarten Teekens – Zang, gitaar
• Geert Teekens – Zang, drums
• Ofke Teekens – Zang, bas-synthesizer, toetsen, percussie
• Sophie Teekens – Zang, percussie