nieuws

Van Geel ontkent interesse in topscorer Pellè

Pelle
Pelle
ROTTERDAM - Martin van Geel heeft de vermeende interesse van Zenit St. Petersburg in Graziano Pellè naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens de technisch directeur van de Rotterdamse club hebben de Russen zich niet gemeld bij Feyenoord. Met Pellè startte de selectie van trainer Ronald Koeman woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De Italiaan werd aan het begin van het vorige seizoen gehuurd van Parma als opvolger van John Guidetti. De aanvaller groeide uit tot absolute publieklieveling en maakte liefst 27 competitiedoelpunten voor de Rotterdammers. Opvallend omdat Pellè bij zijn vorige clubs nooit heel productief was.
Begin dit jaar al werd Pellè, die eerder in Nederland bij AZ speelde, door Feyenoord definitief overgenomen van Parma. Hij tekende een contract tot de zomer van 2017. In verschillende media duiken nu berichten op dat de Italiaan mogelijk alweer vertrekt uit de Kuip na één seizoen. Pellè zelf gaf na de eerste training aan niet onwelwillend tegenover een vertrek te staan.