Sparta scoort erop los tegen VDL

ROTTERDAM - Sparta heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen de dubbele cijfers gehaald. VDL uit Maassluis werd door de Rotterdammers getrakteerd op een 10-0 nederlaag. Met name na rust was de tweedeklasser geen partij. Johan Voskamp was bij zijn rentree in het Sparta-shirt meteen driemaal trefzeker.
De spits liet al binnen 25 minuten driemaal het net bollen en zorgde zodoende hoogstpersoonlijk voor de ruststand. Na de pauze was het verzet van VDL definitief gebroken. De Maassluizers kregen in plaats van Johan Voskamp te maken met Paul Gladon. Ook hij was goed op dreef. De jonge spits wist net als Voskamp drie keer te scoren. De 7-0 kwam op naam van Stef Peeters en ook Mario Bilate liet van zich spreken. De aanvaller zorgde voor de 8-0 en 10-0. In de tussentijd was Illias Bel Hassani trefzeker voor de Rotterdammers.
Aanstaande dinsdag speelt Sparta de volgende oefenwedstrijd. Bruse Boys uit Bruinisse in dan de tegenstander.