nieuws

Elske DeWall in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Elske DeWall (Veenwouden, 27) heeft een verleden met rijke muzikale ervaringen; 2 albums, optredens met (inter)nationale artiesten, een theatertour, een clubtour. Met haar krachtige stem, eigen geluid en bijzondere verschijning overtuigt multi-instumentalist Elske DeWall Nederland van haar kwaliteiten.
Eind 2009 komt de eerste single van Elske DeWall 'Come See The End In Me' uit. In 2010 verschijnt haar debuutalbum 'Balloon Over Paris'. Het album is in Amerika opgenomen en wordt overladen door goede kritieken.
In 2012 komt haar tweede album 'Brave' uit, waarop te horen is dat ze in twee jaar een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Er zijn invloeden uit country, soul en gospel te horen, die ze feller in durft te kleuren dan voorheen.
In de zomer van 2012 speelt ze samen met Bløf op festival Concert at Sea. Eind 2012 wordt ze gevraagd een nummer te schrijven voor een TV-commercial (Danarolles), welke regelmatig op TV te zien is. In Live uit Lloyd speelt ze het ook: I Believe. Momenteel treedt Elske op en schrijft ze nieuwe songs voor een derde album.
In Live uit Lloyd speelt Elske met haar band vijf songs, plus een Popera-song. Het Project Future Computer behelst muziek van sixtiesband Popera (Jules Deelder, Rob en Roselie Peeters en Peter Snoei) uitgevoerd door muzikanten van nu.
Eerder opende Live uit Lloyd het podium in dat kader voor Goslink, Dave von Raven, Mark Lotterman, Re:Freshed Orchestra, Focus, New Cool Collective en Face Tomorrow.

Elske DeWall - vocaal, gitaarJasper Westerhof - keysSietse Huisman - cajon, shakerPeter Krako - gitaar