Sparta wint ook tweede oefenduel ruim (+VIDEO)

ROTTERDAM - Sparta heeft dinsdagavond het tweede oefenduel in voorbereiding op het nieuwe seizoen ruim gewonnen. De Rotterdammers versloegen Bruse Boys met 0-9. Iliass Bel Hassani (foto) scoorde drie keer.
Bel Hassani maakte al zijn doelpunten in de eerste helft. Ook Stef Peeters was voor rust trefzeker voor de ploeg van trainer Adrie Bogers, waardoor de stand in Bruinisse bij rust 0-4 was. In de tweede helft wisten ook Huseyin Dogan, Jaime Bruinier, Mario Bilate, Donovan Deekman en Paul Gladon het net te vinden en werd de eindstand op 0-9 bepaald.
Zaterdag speelt Sparta de derde wedstrijd van de voorbereiding, uit bij SHO in Oud-Beijerland.