nieuws

KalibeR in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - De feestband KalibeR bestaat al zo'n dertig jaar. Vooral in het oosten van het land en in de Achterhoek zijn ze graag geziene muzikanten die iedere zaal, kermis of tent op z'n kop zetten. Een oeuvre van zo'n 600 liedjes, covers welteverstaan, maar onlangs verscheen ineens een eigen song: Waar dan ook, gratis te downloaden vanaf de website van de band.
Vroeger heette de band uit de omgeving van Didam Excalibur en begeleidde artiesten als André Hazes, Lee Towers, Anita Meijer, Albert West, kortom een ervaren stel mannen. In Live uit Lloyd speelde KalibeR woensdag 3 juli een 'unplugged' sessie, iets redelijk nieuws voor de band maar het smaakte duidelijk naar meer. Vijf songs, waaronder ook de eerste eigen single Waar dan ook. Een prettig stel gasten uit het oosten van het land en het wordt tijd dat ze ook aan deze kant van Muziekland de boel eens op z'n kop gaan zetten!
Verder in dit uur ook weer aandacht voor de 25e editie van Metropolis zondag 7 juli in het Zuiderpark in Rotterdam. Muziek van Bombino uit Niger en Urban Dance Squad dat op de eerste editie speelde in 1988.

KalibeR is:Ben Harmsen - keysPeter Borkes - drumsJos Wissink - gitaarBerry van Dorp - trompetQuinten Dikschei - ZangAndy van Zolingen - bas