nieuws

Sparta hoopt snel op nieuwe hoofdsponsor

Sparta
Sparta
ROTTERDAM - Sparta hoopt op korte termijn een nieuwe hoofdsponsor te presenteren. De club is in gesprek met meerdere partijen en heeft diverse offertes verstuurd. Binnen welke termijn de deal wordt beklonken is nog niet te zeggen. 'Dat kan binnen een paar dagen zijn, maar het kan nog twee weken duren,' laat Rik van Aalst, manager commerciële zaken bij Sparta, weten.
Met welke partij de Rotterdammers ook in zee gaan, één ding is wel al duidelijk: het sponsorbedrag gaat omlaag. 'We hadden een hele goede deal met Euro Products. Om dat te evenaren is lastig in de huidige markt. Maar we gaan niet akkoord met een deal voor een dubbeltje op de eerste rij. Dan zouden we morgen al een nieuwe sponsor kunnen presenteren. Het moet wel een marktconforme prijs zijn,' aldus Van Aalst tegenover RTV Rijnmond.
Sparta gaat er vanuit dat er op de eerste speeldag sowieso een nieuwe hoofdsponsor is. De club streeft er naar om tijdens de fotopersdag (maandag 15 juli) al de naam van de nieuwe sponsor op de shirts te hebben staan.