nieuws

NU Discussie: Online winkelen of niet?

ROTTERDAM - Electronisch winkelen iets van de laatste tijd? Niet dus! Hieronder een fragment uit 1963 uit de Silicon Valley van Nederland: Boxtel!

Reguliere winkeliers hadden toen nog niet kunnen bevroeden dat die micro-electronica nog weleens een hevige concurrent kon worden: ONLINE SHOPPEN...
Hoe vaak doet u het? Zalando afstropen? Of Bol.com? Of Marktplaats? Heeft u er goeie ervaringen mee, of wilt u liever handje-contantje bij de toonbank in een ouderwetse winkel, en dat u de aankoop gelijk meeneemt?
Steeds meer mensen shoppen via het internet, maar wat koopt u dan? Durft u kleding op afstand te kopen? Of een vakantie te boeken? Want vergeet de reisbureaus niet: de filialen hebben het door het internet-boeken óók steeds moeilijker. En de boekenwinkels, en de schoenwinkels.
Wij zijn benieuwd naar uw koopgedrag, en dan vooral ONLINE, of toch ook in een ouderwetsche winkel, voorzover die er nog zijn?

Bel 010 - 436 44 36, of chat hieronder mee.

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.