nieuws

Vier Rotterdammers in selectie kwalificatieronde EBSL

beachsoccer
beachsoccer
ROTTERDAM - Bondscoach Niels Kokmeijer heeft vier spelers van BS Rotterdam geselecteerd voor de tweede EK-kwalificatieronde van de Euro Beach Soccer League (EBSL) in het The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand. René van Dieren, Leo Koswal, Reijer Ran en Pierre Tosch maken van 19 tot en met 21 juli deel uit van het Nederlands beach soccerteam.
Tegenstanders op het Scheveningse strand zijn Polen, Wit-Rusland en Italië. Met zes punten uit drie duels tijdens de eerste ronde in Terracina staat de ploeg van bondscoach Niels Kokmeijer momenteel op de achtste plaats. Kokmeijer: "We hebben tijdens de eerste ronde van het kwalificatietoernooi in Terracina een goede uitgangspositie gecreëerd door twee van de drie wedstrijden te winnen. Om zeker te zijn van plaatsing voor de Super Final moeten we in Scheveningen eveneens tweemaal winnen. Dat wordt nog een lastige opgave met sterke tegenstanders als Polen, Belarus en Italië. Door de prima prestatie in Terracina heb ik er echter vertrouwen in dat dit gaat lukken."

De tien koppige selectie van Kokmeijer wordt compleet gemaakt door Patrick Ax (Augustin BDU), Frank van der Geest (Augustin BDU), Matthijs van Gessel (Augustin BDU), Ferdy Kaleveld (Augustin BDU), Jeffrey Klijbroek (BS Egmond) en Charlie van den Ouweland (Augustin BDU).