nieuws

NU Discussie: Red het nieuwe stadion?

Feyenoord stadion- de Kuip
Feyenoord stadion- de Kuip © Sylvio Pinas
ROTTERDAM - Morgen klapt er een hamer in het Rotterdamse stadhuis: Komt er nu wél of géén nieuw stadion voor Feyenoord? Praat mee over de toekomst!

Veel partijen dáchten dat dat slechts een formaliteit zou zijn... Totdat máándag bleek dat coalitie-partner D66 ROET in het eten gaat gooien, morgen.
De coalitie-partners zijn absoluut niet in hun nopjes over dissident D'66. En ook Feyenoord zélf heeft zich eindelijk geroerd in de discussie, vanochtend in een open brief, waarin de club oproept vooral wél een nieuw stadion te bouwen... Als dat niet gebeurt, is dat slecht voor de stad en slecht voor de club...
Anderen zeggen weer, zoals D'66, maar óók SP-gemeenteraadslid Leo de Kleijn: Begin er niet aan. De risico's zijn te groot.
Áls het misgaat, gaat de gemeente Rotterdam het schip in voor 165 miljoen euro.... EN: Wat is er nou mis met de Oude Kuip?
Tussen 17.00 en 17.40 kon u de discussie horen in de FC-Rijnmondstudio tussen Feyenoord-directeur Eric Gudde, sporteconoom Erik Braun, en SP-gemeenteraadslid Leo de Kleijn.
Welk gevoel blijft achter? Heeft Gudde een punt? Of moeten we vooral de hand op de knip houden, en nou eenmaal accepteren dat we voorlopig geen grote massa publiek krijgen, sport-evenementen en concerten?

BEL : 010 - 436 44 36, chat via RijnmondNu-punt-NL, of TWITTER: #RIJNMONDNU.

Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Een nieuwsquiz, de Dag van Toen en discussie! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.