FC Dordrecht boekt oefenzege tegen FC Den Bosch

ROTTERDAM - Door een doelpunt van Giovano Godeken heeft FC Dordrecht de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch met 1-0 gewonnen. Het was het eerste duel van de ploeg van coach Harry van den Ham in de voorbereiding tegen een profclub.
FC Dordrecht was in de eerste helft de betere ploeg en dat resulteerde in de tiende minuut in een voorsprong. FC Den Bosch ging daarna vooral in fysiek opzicht de strijd aan. Dat resulteerde in drie gele prenten en één rode kaart.
In de tweede helft lukte het FC Dordrecht niet om tegen tien man de score verder op te laten lopen. FC Den Bosch kreeg zelfs een strafschop, maar Ralf Seuntjens schoot op de paal.
Mutaties
Erixon Danso maakte zijn debuut bij FC Dordrecht en viel op door na een knappe actie de assist te leveren bij het enige doelpunt van de wedstrijd. In de tweede helft viel testspeler Carlos Carrasco in. Vooral in technisch opzicht maakte hij op Harry van den Ham een prima indruk. De Spanjaard gaat ook mee op trainingskamp.
Gervane Kastaneer ontbrak bij FC Dordrecht. De aanvaller heeft een tweejarig contract getekend bij ADO Den Haag. Het 17-jarige talent werd door meerdere clubs begeerd, maar door het samenwerkingsverband tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag speelt hij volgend seizoen bij de eredivisionist.