nieuws

Winkelmedewerkster Woonmall doodgestoken door collega

verdachtewoonmall
verdachtewoonmall
ROTTERDAM - De 47-jarige vrouw die woensdagmiddag werd doodgestoken in een tapijtwinkel in het Rotterdamse winkelcentrum Alexandrium is om het leven gebracht door een ex-collega. Dat heeft de politie bevestigd.
De 43-jarige man zou zijn ontslagen na een klacht van het slachtoffer over seksuele intimidatie. De echtgenote van de gearresteerde Utrechter zou voordat de steekpartij plaatsvond naar de winkel hebben gebeld met de waarschuwing dat haar man onderweg was en dat de winkel maar beter op slot kon.
Baan veilig stellen
In het Algemeen Dagblad verklaart de echtgenote dat haar man valselijk beschuldigd werd van seksuele intimidatie. De doodgestoken vrouw zou daarmee haar baan hebben willen veilig stellen toen in de tapijtwinkel een reorganisatie plaatsvond.
Andere bronnen verklaren echter tegenover RTV Rijnmond dat de Utrechter de vrouw wel degelijk seksueel geïntimeerd heeft. Hij zou haar bij de borsten hebben gegrepen. De vrouw voelde zich al enige tijd door de Utrechtenaar bedreigd. Door de tapijtwinkel was haar geadviseerd om aangifte tegen hem te doen.
Klopjacht
De tapijtwinkel wil hangende het onderzoek van de politie niet reageren. De 43-jarige man is gisteren na een klopjacht van een uur gearresteerd in de omgeving van de woonmall.
Foto: arrestatie van de verdachte, woensdagmiddag

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl