nieuws

Orlando in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Zangeres en liedschrijver Tessa Douwstra heeft een bijzondere stem, een bijna hypnotiserend geluid dat je uit duizenden herkent. Sinds haar jeugd schrijft ze al liedjes die ze tegenwoordig opneemt met haar zeskoppige band Orlando.
In juni 2012 was de band al eens te gast in Live uit Lloyd. Voorzichtig dromend van een EP werd het uiteindelijk een complete CD die in het voorjaar 2013 officieel verscheen. The Early Warning Campany is een volwassen plaat van gewoon een geweldige nieuwe Nederlandse band uit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.
Tessa Douwstra speelt met drummer Viktor van Woudenberg en gitarist Frank van Kasteren ook nog in Wooden Saints. Van dat project verschijnt later dit jaar het tweede album. In maart 2012 speelde Wooden Saints al in Live uit Lloyd en in december 2013 bespelen ze Rotown.
Orlando is achter de schermen alweer bezig met nieuwe songs. Eerst gaat in het najaar nog een clubtour van start en in 2014 moet het volgende album van Tessa en haar band verschijnen. Een prettig blijvertje: Orlando!
Orlando is in Live uit Lloyd met:
Tessa Douwstra - Zang, Gitaar
Bernadette Evers - Trombone
Coos Zwagerman - Trompet
Frank van Kasteren - Gitaar, Zang
Robert-Jan Looysen - Hoorn
Ralf Pouw - Bas, Zang
Viktor van Woudenberg - Drums, Zang