nieuws

Lima: 'Krijg patent op scoren tegen Feyenoord'

ROTTERDAM - Josimar Lima was na afloop van de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Feyenoord misschien wel de meest gelukkige speler. De verdediger van de Schapenkoppen kopte zijn ploeg in de slotfase van de wedstrijd langszij, waardoor de Rotterdamse eredivisionist met een 1-1 gelijkspel naar huis werd gestuurd.
'Ik krijg een beetje patent op scoren tegen Feyenoord. Vorig jaar maakte ik een omhaal en dit keer een kopbal. Hij zat er lekker in en hij was meer dan verdiend,' concludeert Lima tegenover RTV Rijnmond. 'We speelden lekker en Feyenoord kwam er niet goed uit. Het was wachten op die goal en hij viel een beetje laat, maar het resultaat telt en 1-1 is een goede uitslag.'
Dat de thuisploeg bij vlagen zelfs beter voetbal liet zien dan Feyenoord, had de centrale verdediger niet verwacht. 'Zeker na vorig jaar (1-5 nederlaag, red.) had ik gedacht dat we het weer moeilijk zouden krijgen, maar het liep niet bij Feyenoord. Waar dat aan ligt weet ik niet, misschien wel aan ons spel zelf. Ik denk dat je een compliment aan ons moet geven,' aldus Lima.