nieuws

Feyenoord-selectie voorgesteld in volle Kuip

ROTTERDAM - De selectie van Feyenoord is tijdens de Open Dag officieel gepresenteerd aan het publiek. De bekende namen werden het veld opgereden in een auto van de nieuwe hoofdsponsor Opel. Vooral de Italiaanse aanvaller Graziano Pellè kon rekenen op een groot applaus van het massaal opgekomen Feyenoord-legioen.
Na het voorstellen van de technische staf en de spelers landde de helikopter met de 'nieuwelingen' in de vrijwel volle Kuip, waar zo'n 40 à 45 duizend supporters zaten. Joey Sleegers, Elvis Manu, Matthew Steenvoorden en Jordy van Deelen stapten onder luid gejuich uit op de middenstip van het veld.
De gehele dag waren er diverse activiteiten in en rondom de Kuip. Zo was er onder andere een kidspersconferentie, waar jonge Feyenoord-supporters vragen mochten stellen aan Pellè, Jordy Clasie en reservedoelman Roland Graafland.
De talentvolle Sleegers keek tijdens het hoogtepunt van de dag zijn ogen uit in de helikopter. 'Het was wel even zweten toen we de lucht in gingen, ik had nog nooit in een helikopter gezeten. Maar als je dan ziet dat de hele Kuip vol zit, is dat prachtig om mee te maken. De Kuip ziet er prachtig uit van boven, maar als je op het veld staat is ie nog mooier.'