nieuws

Bandjar en Auassar trainen mee met Excelsior

Bandjar
Bandjar
ROTTERDAM - Sigourney Bandjar en Adil Auassar gaan meetrainen met Excelsior. Bandjar speelde tussen 2004 en 2010 zes seizoenen voor de Kralingers. Hij zit na zijn vertrek bij RKC Waalwijk zonder club. Dordtenaar Auassar speelde vorig seizoen nog bij De Graafschap. Ook heeft hij een verleden bij FC Dordrecht en Feyenoord.
Bandjar, die in 2006 met Excelsior kampioen werd van de Jupiler League, verliet de Rotterdammers in 2010 voor de Brabanders. Na drie seizoenen RKC vertrok Bandjar eind vorig seizoen uit Waalwijk. In 204 duels in het betaald maakte Bandjar één doelpunt. In 2004 werd hij door Feyenoord aan Excelsior verhuurd. Daarna namen de Kralingers hem over.
De 26-jarige Auassar begon zijn loopbaan bij FC Dordrecht en kwam in 2010 via VVV-Venlo bij Feyenoord terecht. In de Kuip kwam hij niet aan spelen toe, waarna Auassar op huurbasis naar RKC Waalwijk verkaste. Na één seizoen in Brabant tekende hij een contract bij De Graafschap, maar ook dat avontuur op de Vijverberg duurde niet langer dan een jaar.
Algemeen directeur Ferry de Haan over Bandjar en Auassar. 'Hopelijk zijn dit jongens die onze selectie kunnen versterken. We willen ze zelf aan het werk zien. Nu we weten dat wij Jordy van Deelen niet van Feyenoord kunnen huren, kijken we verder. En Bandjar is een bekende voor ons. Auassar is een speler met ervaring, een goede voetballer die ook fysiek sterk is. Daar kan onze ploeg baat bij hebben. We willen ook zien hoe hij er voor staat.'