nieuws

Voorproeven van het World Food Festival Rotterdam

WorldFoodFestivalwebsite
WorldFoodFestivalwebsite
ROTTERDAM - Chris Natuurlijk proeft voor van het World Food Festival dat in september en oktober in Rotterdam wordt gehouden.
Van de beroemde Rotterdamse gehaktbal van de Ballentent tot de muntthee van Bazar, van de groenten van de Dakakkers op het Schieblock tot de culinaire hoogstandjes van de Rotterdamse topkok François Geurds.
Chris Natuurlijk van 3 augustus staat in het teken van het World Food Festival, dat van 18 september tot en met 27 oktober in Rotterdam wordt gehouden.Ellen Scholtens, programmaleider van het WFF, neemt Chris Natuurlijk mee langs plekken en mensen in de stad die een rol spelen op het grote culinaire festival.
Het Future Food House in het Museumpark in Rotterdam is het kloppend hart van het festival.In de grote kas kun je straks demonstraties van topkoks zien, culinaire trends ontdekken en meer te weten komen over de toekomst van voedsel. Topkoks, fooddesigners en wetenschappers zijn er te gast.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!

Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond