nieuws

Gianni Zuiverloon afgetest bij Millwall

Zuiverloon
Zuiverloon
ROTTERDAM - Gianni Zuiverloon is er niet in geslaagd een verbintenis in de wacht te slepen bij Millwall. De voormalig speler van Feyenoord was op proef bij de Engelse club en speelde maandag mee in de besloten vriendschappelijke wedstrijd tegen QPR. Daarin heeft hij echter onvoldoende indruk weten te maken.
Zuiverloon staat officieel nog onder contract bij Real Mallorca. Door een clausule in zijn contract mag de geboren Rotterdammer transfervrij vertrekken uit Spanje, waar hij slechts negen competitiewedstrijden in actie kwam. In het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor sc Heerenveen. In Friesland stond de verdediger eerder tussen 2006 en 2008 onder contract.
De rechtsback genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en maakte in 2004 onder toenmalig trainer Ruud Gullit zijn debuut in de hoofdmacht. Na een seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk, kwam hij via Heerenveen terecht bij West Bromwich Albion. De 26-jarige Zuiverloon was twee jaar een vaste waarde, maar werd in zijn laatste seizoen in Engeland verhuurd aan Ipswich Town.