nieuws

Been: 'Wil Van Geel nooit meer zien'

ROTTERDAM - Mario Been komt nog steeds niet in de Kuip omdat Martin van Geel technisch directeur van Feyenoord is. Dat heeft de voormalig trainer van de Rotterdammers gezegd in het programma 'De Praatstoel' op TV Rijnmond.
Mario Been kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij Feyenoord, waar hij vertrok omdat de spelers geen vertrouwen meer in hem hadden. Toch koestert de 50-jarige coach vooral wrok ten opzichte van Martin van Geel. 'Alle coaches moeten weleens weg. Dat hoort bij het vak. Ik kijk enorm tevreden terug op de andere jaren, alleen heb ik nog steeds een vieze smaak in mijn mond van de manier waarop in ben vertrokken. Ik las dat meneer Van Geel heeft gezegd dat Leo Beenhakker en ik welkom zijn in de Kuip, maar die meneer begrijpt niet dat wij daar niet komen omdat hij daar nog zit. Ik wil die man nooit meer zien', aldus Mario Been over een zwarte bladzijde in zijn loopbaan.

Racing Genk

De Rotterdammer is nu bijna twee jaar in dienst bij Racing Genk en won in die periode de beker en overwinterde in de Europa League. Door die prestaties wilde de clubleiding graag langer met hem door en bood Been een contract aan tot de zomer van 2016. Eind juni zette hij zijn handtekening, want hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij Racing Genk. Mario Been: 'Het is hier gemoedelijk en rustig. De hectiek is hier een stuk minder dan in Nederland en dat bevalt mij uitstekend. Racing Genk hoort bij de beste drie clubs van het land. Elke thuiswedstrijd zit het stadion vol. Door de historie zijn ze hier bescheiden ten opzichte van Anderlecht en Club Brugge, maar ik vind dat wij ons met hen kunnen meten. Een onderzoek heeft uitgewezen dat wij momenteel de rijkste club van het land zijn. Wij moeten voor de titel gaan.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl