nieuws

Jans: 'Hoop dat Pellè minder goed speelt'

ROTTERDAM - Als PEC Zwolle in de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord een goed resultaat wil halen, moet Graziano Pellè een minder goede wedstrijd spelen. De trainer van de Zwollenaren, Ron Jans, heeft zijn hoop daarop gevestigd.
De nieuwe coach van de Zwollenaren denkt dat zijn ploeg een lastige kluif zal krijgen aan de Rotterdammers. Ron Jans: 'Feyenoord zal in ieder geval bij de eerste vijf eindigen en het verbaast mij niet als ze de eerste drie zelfs halen. Ajax is de favoriet voor de landstitel. Het is voor Feyenoord wel belangrijk dat Pellè fit blijft, want hij is de kapstok van het elftal. Hij moet niet verkocht worden, maar hij moet alleen aanstaande zondag om half vijf een minder goede wedstrijd spelen.'
Jans heeft hoge verwachtingen van zijn eigen team. In zijn elftal spelen Guyon Fernandez en Kamohelo Mokotjo. Twee spelers die vorig seizoen nog het shirt van Feyenoord droegen. 'Wij hebben een hele goede voorbereiding gehad en ik kan beschikken over een heel leuk elftal. Feyenoord is een zware tegenstander en zij kunnen zich vast nog wel de 3-2 nederlaag van vorig jaar herinneren. Zij willen het vast beter doen en wij willen het eigenlijk zo laten', besluit Jans.