nieuws

'Eerst lullen, dán poetsen' zoekt werk: Marcel

ROTTERDAM - Met alle werkloosheidsberichten van de afgelopen tijd wordt het tijd voor Radio Rijnmond om de handen uit de mouwen te steken.
Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl' iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag een werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.

On-air sollicitatie
Marcel Vreeswijk beet maandagochtend het spits af. Hij is 46 jaar oud en was vanaf 1987 werkzaam in de grafische sector. Daar is sinds de opkomst van het internet steeds minder werk. Zo ook voor Marcel. Hij werd onlangs werkloos.
De 46-jarige uit Langerak is nu bezig zijn opleiding tot buschauffeur af te ronden. Het liefst werkt hij straks voor een touringcarbedrijf, of in het streek- of stadsvervoer. Maar dat zijn maar voorkeuren, want Marcel gaat sowieso graag snel aan de slag, in welke branche dan ook.

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Marcel, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36 dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen

Wil je ook meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met een baan te vinden via ons luisterbestand op Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.