nieuws

Sparta heeft Kaj Ramsteijn binnen

ROTTERDAM - Kaj Ramsteijn speelt komend seizoen voor Sparta. De Kasteelclub huurt de verdediger tot het einde van het seizoen van Feyenoord, waar hij niet op speeltijd kon rekenen.
Met Ramsteijn heeft Sparta de zo vurig gewenste verdedigende versterking binnen. De Rotterdammers zochten al langer naar een centrale verdediger. De Braziliaanse testspeler Bruno Duarte voldeed niet aan de eisen en een poging om Josimar Lima bij FC Dordrecht los te weken, mislukte.
Sparta verlegde de aandacht daarop naar de talentvolle Feyenoorder. Ramsteijn maakte in het seizoen 2010/2011 tijdens een verhuurperiode aan Excelsior veel indruk. Het leverde hem in het daarop volgende seizoen een basisplaats op bij Feyenoord. Na zeven wedstrijden maakte een ernstige knieblessure daar een einde aan. Daarna kwam Ramsteijn niet meer terug in de ploeg.
Afgelopen seizoen speelde de 23-jarige verdediger na de winterstop op huurbasis voor VVV-Venlo. Ook dit seizoen waren veel clubs uit zowel de eredivisie als de Jupiler League geïnteresseerd in Ramsteijn, wiens voorkeur uiteindelijk dus uitgaat naar Sparta.