nieuws

Mossou en Tomasson in FC Rijnmond

FC-Rijnmond
FC-Rijnmond
ROTTERDAM - Sjoerd Mossou is vrijdag te gast in FC Rijnmond. De columnist van het Algemeen Dagblad volgde de afgelopen weken Feyenoord van zeer nabij en zal daar uitgebreid over vertellen in de voetbaltalkshow op TV Rijnmond.
Naast Feyenoord en het naderende duel met FC Twente is er in FC Rijnmond ook aandacht voor Sparta, Excelsior en FC Dordrecht.
FC Rijnmond wordt vrijdag om 17.21 uur uitgezonden en daarna ieder uur herhaald.
In de zondag-editie van FC Rijnmond schuift Jon Dahl Tomasson aan. De voormalig Deens international speelt met zijn huidige werkgever Excelsior maandag de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Naast het duel van de Kralingse club zal er zondag uiteraard ook gesproken worden over Feyenoord-FC Twente en Volendam-Sparta. Beide wedstrijden worden zondag gespeeld.
Op Radio Rijnmond is dit weekend een verslag te beluisteren van die duels van Feyenoord en Sparta. De wedstrijden van FC Dordrecht (zaterdagavond tegen Achilles) en Excelsior (maandagavond tegen Jong PSV) zijn niet live te horen. Wel vindt je een verslag en nabeschouwing van die wedstrijden op onze website.