nieuws

Neptunus en The Hawks zegevieren

ROTTERDAM - De honkballers van DOOR Neptunus en Mampaey The Hawks kenden een prima zaterdag. Beide ploegen wisten hun wedstrijden in de hoofdklasse winnend af te sluiten. The Hawks en UVV maakten er een vermakelijk duel van waarin veel punten werden gemaakt: 12-8. Neptunus had het lastiger tegen Corendon Kinheim. De Rotterdammers wonnen met 2-1.
Neptunus blijft door de overwinning in Haarlem koploper in de hoofdklasse. Concurrent L&D Amsterdam verspeelde bijna punten tegen Mr. Cocker HCAW, maar die ploeg kwam niet verder dan 3-2. Neptunus had het ook lastig. De Rotterdammers kwamen in de derde inning op een 1-0 voorsprong, maar zagen die stand in de vijfde inning verdwijnen: 1-1. Een tiende inning moest uiteindelijk de beslissing brengen.
The Hawks gingen furieus van start tegen UVV. Al na één inning stond er een 11-0 stand op het scorebord aan de Krommedijk. Lang bleef dat enorme verschil niet in stand. Al in de slagbeurt erna kwam UVV terug tot 11-6, maar verder dan acht punten in totaal kwamen de Utrechters uiteindelijk niet.