nieuws

'Eerst lullen, dán poetsen' zoekt werk: Hans

ROTTERDAM - Met alle werkloosheidsberichten van de afgelopen tijd wordt het tijd voor Radio Rijnmond om de handen uit de mouwen te steken.
Iedere maandag komt in de studio van het ochtendprogramma 'wakker@rijnmond.nl’ iemand langs die hard op zoek is naar werk. In de rubriek 'Eerst lullen, dán poetsen' mag een werkloze zich presenteren in de hoop via de ether aan een baan te komen.

On-air sollicitatie

Deze week is het tijd voor de tweede sollicitant: Hans Zoon, 53 jaar, al zijn hele leven bezig met personeelszaken. Zeven jaar geleden is hij gestopt bij zijn baas en zelfstandig begonnen. Op dit moment is hij naarstig op zoek naar werk.
Hans heeft ervaring in met werving en selectie van personeel en met sollicitatieprocedures. Het liefste werkt hij in een middelgrote organisatie.

Zijn hart ligt bij bedrijven die producten maken, diensten verlenen. "Waar mensen niet alleen met het koppie werken, maar ook met de handen aan de slag gaan."

Reageer

Heb je tips of misschien wel werk voor Hans Zoon, mail dan wakker@rijnmond.nl of bel 010 436 44 36. Dan neemt het programma contact met je op.

Zelf meedoen?

Wil je zelf meedoen met 'Eerst lullen, dán poetsen', mail dan wakker@rijnmond.nl. We proberen je te helpen met het vinden van een baan via de luisteraars van Radio Rijnmond.
Wakker@rijnmond.nl kan natuurlijk niet beloven dat er ook daadwerkelijk een baan uit de on-air sollicitatie rolt, maar niet geschoten is altijd mis en alle kleine beetjes helpen.