nieuws

Vader en zoon Verstappen in City Racing Rotterdam

ROTTERDAM - De organisatie van City Racing Rotterdam heeft opnieuw twee namen gepresenteerd. Op zondag 18 augustus zullen onder andere Jos en Max Verstappen een demonstratie geven. De voormalig Formule 1-coureur zal in een A1GP-auto het parcours afleggen. Zijn talentvolle zoon volgt zijn vader in een race kart.
'Jos Verstappen en City Racing Rotterdam hebben altijd al een band gehad. In 2006 was hij al aanwezig in. Toen kreeg hij in zijn eentje het publiek op de banken, en nu komt hij met het nieuwe toptalent van Nederland en dat is zijn eigen zoon Max. In Rotterdam komen ze samen op het parcours een demonstratie geven, dat is echt een uniek moment,' zegt Robert Heilbron, organisator van City Racing Rotterdam.
Naast de familie Verstappen is ook Nederlands enige coureur in de Formule 1, Giedo van der Garde aanwezig. Het parcours van City Racing is deze zomer een stuk korter dan andere jaren. Er wordt niet over de Coolsingel en het Hofplein gereden. Bij het Churchillplein keren de auto's om.