nieuws

Het beste uit De Delta Wilder dan je denkt

bevers1.cropresize.tmp.jpg
bevers1.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - De bever, de zeearend, de bultrug en andere wilde diersoorten uit de serie De Delta Wilder dan je denkt, keren nog een keer terug in Chris Natuurlijk van 17 augustus. Wolvenkenner Leo Linnaertz is te gast en je hoort welke boeken kans maken op de titel Beste Rotterdamse boek.
'De Delta, wilder dan je denkt', is een bijzondere serie van Chris Natuurlijk in samenwerking met Ark Natuurontwikkeling over aansprekende, onverwachte en spannende diersoorten die - zonder dat we het soms weten - bijna in de Zuid-Hollandse achtertuinen leven. Wilde dieren als de bever, de vos en de zeearend komen al in de regio voor. De komst van de lynx wordt niet uitgesloten.
Leo Linnartz van Wolven in Nederland is te gast. Hij is opgetogen dat de wolf is teruggekeerd in Nederland. Ook al was het dan een dode wolf. Maar een dode wolf is wel een mooi bewijsstuk.
Wat wordt het Beste Rotterdamse Boek van het afgelopen anderhalf jaar? Dit jaar zijn er zelfs twee boeken die kans maken op de prijs, een in de categorie fictie en een in de categorie non-fictie. In Chris Natuurlijk maakt Monique van Oosterhout, van boekhandel v/h Van Gennep in Rotterdam, titels bekend die kans maken op de prijs. Een vakjury en het publiek beslissen uiteindelijk samen wie de prijs in november op het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam krijgt.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!

Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond