nieuws

Publiekstribunes VKV City Racing uitverkocht

cityracing
cityracing
ROTTERDAM - Tijdens VKV City Racing zijn komende zondag de publiekstribunes volledig uitverkocht. De organisatie meldt dat voor het eerst in de negenjarige geschiedenis van het evenement alle beschikbare zitplaatsen in de voorverkoop aan de man zijn gebracht.
VKV City Racing hoopt zondag weer honderduizenden liefhebbers naar het centrum van Rotterdam te lokken. In verband met werkzaamheden zijn de Coolsingel en het Hofplein dit jaar niet in het parcours opgenomen. De vele race-wagens rijden daarom vanaf de Willemsbrug via de Blaak naar het Churchillplein en weer terug. Uiteraard zijn alle staanplaatsen langs het parcours gewoon gratis.
VKV City Racing is zondagmiddag tussen 12.00 uur en 17.00 uur te volgen op Radio Rijnmond, net als Ajax-Feyenoord. Op TV Rijnmond zal om 20.35 uur een uitbegreide samenvatting te zien zijn van het racespektakel. Dat programma wordt vooraf gegaan door FC Rijnmond, dat grotendeels in het teken staat van de klassieker. Zowel de voetbaltalkshow als de City Racing-uitzending wordt ieder uur herhaald.